opdrachtgevers

zakelijke klanten, overheden en stichtingen

kerssens de ruiter architecten bedienen veel zakelijke klanten. Dit zijn vaak ondernemers, stichtingen of besturen van maatschappelijke- of overheidsorganisaties, partijen die niet noodzakelijkerwijs ervaring hebben met het organiseren en begeleiden van ontwerp- en bouwprocessen. Voor deze opdrachtgevers zijn wij een ervaren, onafhankelijke en betrouwbare partner.  Door onze ruime ervaring en het vermogen goed te kunnen luisteren zijn wij in staat de vraagstelling scherp te krijgen en daarbij een passend concept te ontwikkelen. Vervolgens vertalen we dit concept naar een passend gebouw waarin alle wensen en eisen samenkomen. Daarnaast geven we het gebouw de uitstraling die past bij de opdrachtgever.
 

professionals

Woningbouwverenigingen, ontwikkelaren en andere professionele spelers in de vastgoedsector zijn een geheel andere groep waar we veel mee samenwerken. Naast ons bouwmeesterschap maakt deze groep vaak, ingegeven door de eigen expertise, gebruik van onze integrale dienstverlening. Daarnaast wordt door deze groep gebruik gemaakt van één van onze losse diensten. Het uitgebreide aanbod hierin vindt u terug op deze site.


particulieren 

kerssens de ruiter architecten is een bureau dat graag en veel met particulieren werkt. Doortastendheid, enthousiasme, flexibiliteit en intensieve betrokkenheid zijn voor ons belangrijke voorwaarden om samen met een klant aan de slag te gaan. Voor een goed proces is het belangrijk dat er een "klik" is. De eerste stap is vaak een vrijblijvend kennismakingsgesprek, hierin worden soms al de eerste schetsen gemaakt. Bij ons bureau bepalen de wensen van de opdrachtgever, de locatie en het budget sterk de uitkomst van de ontwerpopgave. Daarnaast hebben we ons de laatste jaren specifiek toegelegd op cpo-projecten (collectief particulier opdrachtgeverschap). De jarenlange ervaring die we hebben met het bouwen voor particulieren hebben we aangewend om goed en gedegen te kunnen bouwen met groepen.